+36 30 949 2700 szaz.geza@human-aspect.hu

human Aspect

Száz Géza HR folyamat tanácsadó Elérhetőségek
Száz Géza
HR folyamat tanácsadó

Elérhetőségek

A human Aspect elnevezés hűen tükrözi azt a szellemiséget és értékrendet, melyet szakmai pályafutásom kezdete óta a magaménak vallok. A kiindulópont, a legalapvetőbb minimum a munkaügyi és munkajogi jogszabályi előírások, szabályok betartása, azoknak történő maximális megfelelés. De ettől a munkavállalók nem lesznek sem elégedettebbek, sem eredményesebbek és sikeresebbek, de még csak boldogabbak sem.

Annak érdekében, hogy cégünk eljusson oda, ahova szeretnénk, igenis elengedhetetlen az emberi szempontok (=human Aspect) figyelembevétele. Legyen szó akár egy toborzás-kiválasztási folyamatról, az újonnan felvett kolléga beillesztéséről, betanításáról, a legjobban teljesítő szakembereink megtartásáról, vagy éppen a közös együttműködést lezáró elbocsátásról. Ennek felismerése nem pusztán humánus gesztus, hanem a versenyképesség egyik – ha nem a legfontosabb – kulcsa.

Meggyőződésem, hogy az elkövetkező években (a “Z generáció” munkaerőpiacra történő belépésével) minden vállalat vonzóképességét és megítélését az fogja leginkább meghatározni, ahogy az ott aktuálisan dolgozó emberek látják a céget, és ahogy magukat érzik ott.

Célom, hogy szakmai tudásom legjavát adva, hatékonyan segítsem azokat a mikro- és kisvállalkozásokat, melyek számára lényeges a jogszabályi megfelelés mellett a kollégákat érintő rendszerek, folyamatok szakszerű kialakítása.