+36 30 949 2700 szaz.geza@human-aspect.hu

Általános tanácsadás

 

Egy cég életében bármikor előfordulhat olyan szituáció, amikor a vezető bármennyire is felkészült, mégsem tudja megoldani külső segítség nélkül egy-egy kollégája motivációs, esetleg teljesítmény problémáit, vagy netán egy a beosztottak közötti konfliktussal terhelt helyzetet. Ráadásul egy-egy ilyen eset komolyan nehezítheti, veszélyeztetheti a napi ügymenetet, ronthatja az eredményességet, vagy negatívan befolyásolhatja a cégről kialakult benyomást.

Az is elképzelhető, hogy a vezető számára aggasztó méreteket ölt a kollégák elvándorlása, a fluktuáció, és ennek a helyzetnek a kezelésére, a megfelelő megoldás kialakítására a többi feladata mellett már nem marad ideje. Ilyenkor is jól jöhet a tanácsadás.

Az is lehet, hogy a cégben a kollégák közötti kapcsolat és a teljesítmény is kifogástalan, pusztán munkaügyi / munkajogi tanácsadás szükségeltetik a vezető számára egy kérdés megoldásához.

Hiszem, hogy minden nehézség, minden emberek közötti problémás helyzet megoldható kellő körültekintéssel, a helyzet teljeskörű feltárásával, és a felek megfelelő nyitottságával. Mivel minden szituáció más és más, ezért meggyőződésem, hogy nem működhetnek mindig ugyanazok a sablonos válaszok, konzerv megoldási módok…

Tehát legyen szó bármilyen, a cég alkalmazottait érintő kérdésről, keressen bizalommal, hogy segíthessek megoldani a felmerült helyzetet.

 

TOVÁBBI SZOLGÁLTATÁSOK
check    Munkaügyi átvilágítás
search    Keresési stratégia
money    Beillesztési program