+36 30 949 2700 szaz.geza@human-aspect.hu

MediaCom: Senior PPC lehetőség!

Senior PPC lehetőség a MediaComnál!

Szia, én Géza vagyok, a MediaCom hr menedzsere.

Jelenleg egy senior tudású / tapasztalatú PPC-s kollégát keresek csapatunkba.

Igyekeztünk minden - szerintünk lényeges - információt összegyűjteni Számodra, és ha felkeltettük az érdeklődésed, jelentkezz, és beszélgessünk tovább!

Bár akadnak kampánykezelési feladatai, idejének nagyobb részét tölti mélyebb szakmai folyamatok kidolgozásával, döntések előkészítésével és a csapat támogatásával.

Priorizálja, koordinálja a csapaton belüli feladatokat, figyel a feladatok megfelelő elosztására, a csapattagok fejlesztésére és motiválására.

Részt vesz az ügyfélstratégiák kidolgozásában és prezentálásában; oktatási és tréning anyagok összeállításában és azok megtartásában.

Követi a PPC terület újdonságait (például tisztában van a szakmai trendekkel és Google betákkal), ugyanakkor nyitott az egyéb kapcsolódó szakmai projektekre is.

A PPC csapat számokban

Akik a csapatot vezetik

731

4

552

34

Márti több, mint 7 éve foglalkozik online marketinggel, ebből már több, mint 3 és fél éve erősíti a MediaCom csapatát.

Márti feladata - sok minden más mellett - hogy biztosítsa a megfelelő onbordingot az újonnan érkező PPC-sek számára, illetve segítse a csapatok optimális működését.

Ügyfeleink

Amiért ez egy klassz lehetőség Neked!

Csapat

Magyarország egyik legnagyobb (ha nem a legnagyobb) PPC csapatában dolgozhatsz, és bővítheted tudásod / szakmai rálátásod.

Nemzetközi projektek

Nem csak magyarországi, hanem nemzetközi projektjeink is vannak, így ezek során a külföldi MediaCom irodákkal együttműködve láthatsz bele külföldi trendekbe, újdonságokba.

alkalmazott eszközök

Senior szinten az alábbi eszközökkel dolgozunk mind a magyar, mind a nemzetközi ügyfeleinknek: Google AnalyticsAdobe AnalyticsGoogle Tag ManagerGoogle Data Studio, DatoramaMozSimilarweb

Fejlődés

Odafigyelünk arra, hogy a senior kollégáink is tudjanak fejlődni, legyen szó akár szakmai, akár soft skill témákról: TikTok, Amazon, vezetői képzés, Advanced excel tréning, hazai és nemzetközi szakmai konferenciák (eCom World, SMXL, Digital Cube, Internet Hungary)

Agilis módszertan

Folyamatosan állunk át agilis módszertan szerinti működésre.  Ez azt jelenti, hogy mindig számíthatsz arra, hogy lesz, akivel társulni tudsz 1-1 projektben. A teljes PPC csapatnak delegálhatsz és kaphatsz tőlük segítséget.

Saját tool

Van egy saját fejlesztésű toolunk, amit kampánytervezésre és reportingra használunk. Mivel ez a rendszer folyamatosan fejlődik, így akár te is részese lehetsz, hogy tovább formálódjon.

Közös programok

Mivel nem csak a munkát, de a szórakozást is komolyan vesszük, ezért igyekszünk minél változatosabb fun közös programok is kitalálni: strand napok vízisível, céges csapatépítő nyomozással, digitális csapatépítő geocachinggel, BBQ, brunch, Halloweeni buli, Karácsonyi vacsora, stb.

Különböző platformok

Google & YouTube, Facebook & Instagram mellett Waze, Teads, Pinterest, Snapchat, Twitter és TikTok felületen is futtatunk kampányokat.

Ha van már pár év szakmai tapasztalatod ezen a területen, akkor érdemes jelentkezned!

Mi történik a jelentkezésed után?
 1. Gyorsan átnézzük a CV-det, majd
 2. telefonon egyeztetünk Veled egy időpontot, amikor egy max. egyórás Teams meeting keretében kicsit ismerkedünk.
 3. Ha mind Te, mind mi a beszélgetést követően látunk fantáziát az együttműködésünkben, tovább ismerkedünk, még jobban és még részletesebben - persze nem elnyújtva a folyamatot a végtelenségig. 🙂
 4. Megállapodunk, és már kezdődhet is a közös kaland! 🙂

  NEVED: *

  EMAIL CÍMED: *

  TELEFONSZÁMOD: *

  ÖNÉLETRAJZOD *

  ELLENŐRZŐ KÉRDÉS: *

  * A csillaggal megjelölt részek kitöltése kötelező!

  Hozzájárulok, hogy a Szolgáltató adataimat, valamint az általam közölt információkat megtarthassa abban az esetben is, ha pályázatom nem kerül kiválasztásra - a jelentkezésemtől számított 1 évig azzal a céllal, hogy számomra megfelelő álláslehetőség megnyílásakor velem a kapcsolatot felvehesse.NEM járulok hozzá, hogy a Szolgáltató adataimat, valamint az általam közölt információkat megtartsa a fenti álláslehetőséggel kapcsolatos kiválasztási folyamatot követően.