+36 30 949 2700 szaz.geza@human-aspect.hu

Bemutatkozás

AMIT RÓLAM ÉRDEMES TUDNI

"Az a cég, amelyik képes fejlesztéseket végezni, egyúttal bebiztosítást nyer a jövőbe."
KNUT HAANAES
Tíz év - különböző szektorok - eltérő méretű cégek

Több, mint 10 éves szakmai pályafutásom során - melyet különböző méretű és iparágakban tevékenykedő cégeknél HR szakterületen szereztem - mindig a fejlődés és a fejlesztés inspirált. Dolgoztam 70 fős magyar tulajdonú piacvezető tréning és tanácsadócégnél, de ezer fő feletti multinacionális kereskedelmi áruházláncnál is. Tevékenykedtem fejvadászként egy mikróvállalkozásnál, és értékes tapasztalatokat gyűjtöttem a közszférában is.

Stratégia és operatív megvalósítás

Szerencsésnek mondhatom magam, mert minden korábbi feladatkörömben egyszerre foglalkozhattam stratégiával, de annak operatív megvalósításával is. Ennek folyományaként nem öncélú HR folyamatok és rendszerek kialakításában vettem részt, vagy koordináltam, hanem minden esetben a cég legelemibb alkotóelemei: az emberek, valamint az üzleti eredmények megvalósulásának támogatása volt a fókuszomban.

Alakítottam ki és üzemeltettem HR adminisztrációs rendszert, a legkülönbözőbb pozíciókba kerestem a legjobb szakembereket, működtettem és fejlesztettem beléptetési és beillesztési folyamatot, építettem ki teljesítményértékelési rendszert, de komoly tapasztalatot szereztem a vezetők munkaügyi és munkajogi támogatásában is. 

Küldetés

Hiszem, hogy a gazdasági eredményesség alapját a mikro- és kisvállalkozások, azok vezetői és az ott dolgozók teremtik meg. Ugyanakkor azt látom, hogy a legtöbb tanácsadó nem, vagy csak kevésbé segíti ezt a vállalkozói kört. Küldetésemnek tekintem, hogy azt a tudást és tapasztalatot, amit eddig sikerült felhalmoznom, átadjam, megosszam a mikro- és kisvállalkozásokkal fejlődésük, növekedésük, előrehaladásuk érdekében. Legyen szó bármilyen, az ott dolgozókat érintő kérdésről, vagy éppen új munkatársak megtalálásáról.