+36 30 949 2700 szaz.geza@human-aspect.hu

Ha felkészült, nem kell tartania egy munkaügyi ellenőrzéstől!

 

Ha Ön most azt gondolja, hogy nagyon kicsi annak a valószínűsége, hogy ellenőrizni fogja a hatóság, akkor elképzelhető, hogy nem tudja: tavaly több, mint 17.000 munkáltatót ellenőrzött a munkaügyi hatóság, ráadásul a lefolytatott ellenőrzések közül 6.500-ra bejelentés, vagy panasz miatt került sor. A 6.500 eset 27%-ában a bejelentő nem vállalta a nevét.

Az általam kínált „Munkaügyi átvilágítás” szolgáltatás a munkaügyi hatóságok célkeresztjében lévő, legtöbbször vizsgált és ellenőrzött területekre fókuszáló helyzetfeltárás annak érdekében, hogy Ön nyugodt lehessen akkor, ha bejelentés nélkül munkaügyi ellenőrök érkeznek cégéhez.

 

>>> ÉRDEKEL A SZOLGÁLTATÁS >>>

 

A legtöbbször az alábbi területek képezik a hatósági vizsgálatok tárgyát:

 1. Megtörtént-e a munkaszerződés megkötése, valamint a bejelentés teljesítése?
 2. A munkaidővel, pihenőidővel, rendkívüli munkavégzéssel, fizetett szabadsággal kapcsolatos szabályok betartásra kerültek-e?
 3. Alkalmaznak-e munkaidő nyilvántartást, és annak vezetése megfelelő-e?
 4. A munkabérrel és kifizetéssel kapcsolatos szabályok betartásra kerültek-e?

MIT KAP CSERÉBE, HA IGÉNYBE VESZI A SZOLGÁLTATÁSOMAT?

 • Egy egyórás konzultációt az alkalmazott folyamatokról.
 • Egy olyan preventív átvizsgálást, mely pontosan azokat a területeket és dokumentumokat ellenőrzi, amit első körben egy éles helyzetben az ellenőrök is.
 • Javaslatot arra vonatkozóan, hogy min és hogyan kell változtatni.

ÉS HOGY EZ MENNYIBE IS KERÜL?

A szolgáltatás díja a vizsgálandó alkalmazotti létszám függvénye (alkalmazottanként 12.000 Ft). Vagyis egy cégnél, ahol pl. 4 fő személyi anyagát kell áttekinteni 48.000 Ft. Továbbá lehetőség van szúrópróbás átvizsgálásra is, amikor egy pl. 10 fős alkalmazotti létszámmal rendelkező cég esetében csak 5 munkavállaló anyagának ellenőrzésére kerül sor.

Amennyiben a szolgáltatás felkeltette érdeklődését, vagy további kérdései lennének, kérem, vegye fel velem a kapcsolatot az alábbi ELÉRHETŐSÉGEK bármelyikén!

  Az Ön neve: *

  Cégének neve: *

  Email címe: *

  Telefonszáma: