+36 30 949 2700 szaz.geza@human-aspect.hu

Szakmai lehetőség PPC területen!

SZAKMAI LEHETŐSÉG PPC TERÜLETEN!

Magyarország egyik legnagyobb és legsikeresebb médiaügynökségi partnerem, a

megbízásából keresek több új kollégát PPC csapatukba.

Mit érdemes tudnod a PPC csapatukról?

   Három kisebb, 4-5 fős csoportban zajlik a napi munka. Minden csoport a számára dedikált ügyfelek kampányain dolgozik.

   Minden csoportban vannak performance és awareness fókuszú kampányok, ráadásul jellemzően különböző iparágban tevékenykedő ügyfelek tartoznak a csoportokhoz, így változatosak a mindennapok.

   A 3 csoportot seniorok vezetik, ők felelnek az ügyfelek magas szintű kiszolgálásáért, már ami a Facebook, Google és egyéb PPC platformokon zajló hirdetéseket illeti.

   A kampányokhoz kapcsolódó szakmai folyamatok 1-1 részéért executive és junior kollégák felelnek, az adminisztrációs feladatok legnagyobb részében asszisztens kollégák segédkeznek.

Ha van már pár év tapasztalatod ezen a területen, akkor érdemes jelentkezned, mert medior (executive) és senior kollégával is szeretnénk bővíteni jelenleg 15 fős PPC csapatukat!

Mit csinál egy medior / executive?

   Megtervezi és nyomon is követi a különböző PPC kampányokat, gondol a  kulcsszókutatásra,  a hirdetéscsoportok és célzási lehetőségek meghatározására, hirdetési szövegek elkészítésére, optimalizálára, - tehát tisztában van a teljes folytamattal, ami a briefeléstől a reportolásig tart.

   Kapcsolatot tart a társdivíziókkal és egyes ügyfelekkel, figyel a határidőkre és irányt mutat a csapat junior és/vagy asszisztens tagjainak.

   Felismeri, amikor célszerű proaktívan javaslattal, ötlettel vagy problémafelvetéssel a csapat seniorjához fordulnia, ugyanis bár az executive kollágák önállóak a napi munkavégzés során, összetettebb szakmai, stratégiai kérdésekben mindig számíthatnak senior támogatásra / közös ötletelésre.

És ehhez képest mit csinál egy senior?

   Bár akadnak kampánykezelési feladatai, idejének nagyobb részét tölti mélyebb szakmai folyamatok kidolgozásával, döntések előkészítésével és a csapat támogatásával.

   Priorizálja, koordinálja a csapaton belüli feladatokat, figyel a feladatok megfelelő elosztására, a csapattagok fejlesztésére és motiválására.

   Részt vesz az ügyfélstratégiák kidolgozásában és prezentálásában; oktatási és tréning anyagok összeállításában és azok megtartásában.

   Követi a PPC terület újdonságait (például tisztában van a szakmai trendekkel és Google betákkal), ugyanakkor nyitott az egyéb kapcsolódó szakmai projektekre is.

Ha nem ismernéd a MediaComot...

Magyarország egyik legnagyobb médiaügynöksége, ahol integrált médiatervezés zajlik annak érdekében, hogy a legoptimálisabb médiamix a lehető legnagyobb üzleti hatást érje el.

A világ vezető márkáinak (mint P&G, Mars & Wrigley, Shell, Coca Cola, Bayer, stb.) üzleti céljait támogatják médiakommunikációs szakértelemmel. Sokféle tudást, adatot, technológiát és kreativitást ötvöznek annak érdekében, hogy ügyfeleik márkái erősödjenek, eladásaik növekedjenek.

Nemzetközi háttér (125 iroda világszerte, mintegy 8.000 kollégával), prémium márkák (lásd fentebb), számos iparág (autóipartól kezdve, a gyógyszerforgalmazáson át egészen a szórakoztatóiparig)  képviselteti magát az ügyfélporfóliójukban. Nagy büdzsék, regionális együttműködések, szofisztikált PPC kampányok. Ezekre számíthatsz. Meg persze fejlődésre, támogató környezetre, és jó közösségre.

A Budapesti irodájukban (ami a XII. kerületben, a MOM Park Bevásárlóközpont szomszédságában található) jelenleg több, mint 90-en dolgoznak.

Hogy fog kinézni a kiválasztási folyamat?
 1. Elküldöd a jelentkezésed.
 2. Telefonon egyeztetünk Veled egy időpontot, amikor egy max. egyórás Teams meeting keretében kicsit ismerkedünk.
 3. Ha mind Te, mind mi a beszélgetést követően látunk fantáziát az együttműködésünkben, akkor még egy szakmai feladat elvégzésére is kérni fogunk - így jobban látjuk a szakmai erősségeidet, vagy ha nem egyértelmű melyik szint passzolna jobban Hozzád, ez abban is segít mindkettőnknek.
 4. Megállapodunk, és már kezdődhet is a közös kaland! 🙂

Ha a MediaComnál szeretnél továbbfejlődni, szívesen lennél egy klassz csapat tagja, és érdeklnek a részletek is, akkor légyszi töltsd ki ezt a rövid űrlapot és jelentkezz!

  NEVED: *

  EMAIL CÍMED: *

  TELEFONSZÁMOD: *

  ÖNÉLETRAJZOD *

  ELLENŐRZŐ KÉRDÉS: *

  * A csillaggal megjelölt részek kitöltése kötelező!

  Hozzájárulok, hogy a Szolgáltató adataimat, valamint az általam közölt információkat megtarthassa abban az esetben is, ha pályázatom nem kerül kiválasztásra - a jelentkezésemtől számított 1 évig azzal a céllal, hogy számomra megfelelő álláslehetőség megnyílásakor velem a kapcsolatot felvehesse.NEM járulok hozzá, hogy a Szolgáltató adataimat, valamint az általam közölt információkat megtartsa a fenti álláslehetőséggel kapcsolatos kiválasztási folyamatot követően.